ΑΡΧΙΚΗ FAQ CASE STUDIES ΕΓΓΡΑΦΗ ΧΡΗΣΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρακαλώ εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου και τον κωδικό πρόσβασης
Αρ. Κινητού :
+30
Κωδικός :
 
Αυτόματη Είσοδος
Εγγραφή Νέου Χρήστη
Υπενθύμιση κωδικού
FAQ
Τι είναι το Click2Send;
Το Click2Send είναι μια υπηρεσία αποστολής γραπτών μηνυμάτων SMS. Είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι επιθυμούν να στείλουν SMS από τον υπολογιστή τους προς κινητά τηλέφωνα εύκολα και γρήγορα.

Χρειάζεται εγκατάσταση κάποιου λογισμικού στον υπολογιστή μου?
Δεν χρειάζεται να κάνετε απολύτως καμία εγκατάσταση λογισμικού. Το Click2Send είναι 100% web εφαρμογή και εκτελείται μέσα στον browser.

Πόσο πληρώνω την εγγραφη μου στο Click2Send;

Δεν υπάρχει κανένα κόστος εγγραφής. Πληρώνετε μόνο το πακέτο των μηνυμάτων που αγοράζετε.

Έχω ξεχάσει το password μου τι μπορώ να κάνω;
Στην αρχική σελίδα του Click2Send υπάρχει η επιλογή 'Υπενθύμηση Κωδικού'. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου και θα λάβετε το νέο password στο email σας.

Τι είναι οι επαφές - ομάδες επαφών;
Επαφές, είναι τα ονόματα και τα αντίστοιχα κινητά τηλέφωνα που μπορείτε να αποθηκεύσετε στο site. Τις επαφές αυτές μπορείτε να τις ομαδοποιήσετε (ομάδες επαφών) δίνοντας στην κάθε ομάδα το όνομα της επιλογής σας.

Τι μέγεθος μπορούν να έχουν τα μηνύματα μου;
Τα μηνύματα σας μπορούν να έχουν μέγεθος μέχρι και 10.000 χαρακτήρες (63 SMS). Πληκτρολογώντας το μήνυμά σας στην φόρμα μπορείτε να ελέγχετε τον αριθμό των χαρακτήρων επομένως και τον αριθμό των SMS. Το όριο για το 1 SMS είναι 160 χαρακτήρες.

Τι είναι το πεδίο αποστολέας;
Είναι το όνομα το οποίο εμφανίζεται στο κινητό του παραλήπτη σαν αποστολέας του μηνύματος. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέχρι 11 χαρακτήρες (γράμματα) και μέχρι 16 χαρακτήρες (αριθμοί). Προσοχή! Δεν χρησιμοποιούνται σύμβολα ούτε ελληνικοί χαρακτήρες.

Ως Αποστολέας του μηνύματος μπορώ να γράψω το όνομά μου ή την επωνυμία της επιχείρησής μου;
Το όνομα αποστολέα που θα εμφανίζεται στην οθόνη του παραλήπτη μπορείτε να το ορίζετε εσείς. Επομένως μπορείτε να δηλώσετε σαν όνομα αποστολέα το όνομα σας, την επωνυμία της επιχείρησης σας ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε αλλά μόνο με λατινικούς χαρακτήρες και χρησιμοποιόντας μόνο 11 χαρακτήρες.

Τί είναι το interconnection fee;
Interconnection Fee (κόστος διασύνδεσης) είναι ένας ειδικός φόρος τον οποίο έχουν εισάγει κάποια δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Το Click2Send ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΙ interconnection fee όπως άλλες εταιρίες.

Πως μπορώ να αγοράσω μηνύματα;
Μπορείτε να αγοράσετε μηνύματα εύκολα και γρήγορα online (με πιστωτική κάρτα) πατώντας πάνω στο πακέτο που σας ενδιαφέρει. Σε περίπτωση που δεν έχετε πιστωτική κάρτα μπορείτε να κάνετε κατάθεση του αντιτίμου σε τραπεζικό λογαριασμό.

Ποιες κάρτες γίνονται δεκτές;
Δεκτές γίνονται οι εξής πιστωτικές κάρτες: Visa, Visa Electron, MasterCard

Πόσο ασφαλής είναι η πληρωμή με πιστωτική κάρτα;
Η ηλεκτρονική πληρωμή γίνεται στους servers της eurobank. Χρησιμοποιείτε το πρωτόκολλο SSL (Secure Socket Layer) το οποίο εξασφαλίζει τις ηλεκτρονικές πληρωμές.

Μπορώ να έχω τιμολόγιο/απόδειξη για τις αγορές μου;
Με κάθε αγορά SMS εκδίδουμε απόδειξη ή τιμολόγιο στα στοιχεία τα οποία έχετε δηλώσει και σας αποστέλλεται με email.

Μέχρι πότε πρέπει να στείλω τα sms που έχω αγοράσει;
Δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης για την αποστολή των SMS επομένως μπορείτε να τα στείλετε όποτε επιθυμείτε.
  Click2Send - All rights Reserved - Copyright 2020    Crete Hotels
  Web Hosting by Tophost.gr